HU RO EN
Nagy Árpád
535600 Székelyudvarhely, Lakatosok utca, nr. 5/10, Hargita megye, Románia
Tel: (004)-0266 212115, Mobil: (004)-0744 615452
E-mail: foglalas@erdelyivendeghazak.ro
Honlap: http://www.erdelyivendeghazak.ro

Szálláshelyek foglalása:

Előzetesen szállást foglalni e-mailen, vagy telefonon lehet, amit a közösen megegyezett időpontig fenntartunk. Konkrét helyfoglaláskor a foglaló, a szállásdíj összegének a 20%-át, képezi. Nem a bizalmatlanságunkról szeretnénk tanúbizonyságot tenni, csupán arról van szó, hogy az időnként előforduló utolsó perces lemondásokat a minimumra csökkentsük. Az előleget a következő számlaszámok valamelyikére lehet elküldeni:

Magyarországi vendégeink:

Bank neve: MKB Bank Zrt.
Bank címe: Debrecen, Piac utca 81.
SWIFT: MKKB HUHB

Számlatulajdonos: Nagy Arpad Intreprindere Individuala

Forint számla: 10300002 10458396 49030013
Forint számla IBAN formátumban: HU10 1030 0002 1045 8396 4903 0013

Átutaláskor a Magyar Nemzeti Bank, utalás napján közzétett, Euró - Forint középárfolyamát vesszük alapul. Hasonlóképpen járunk el, ha a helyszínen fizetendő hátralék, Forintban törlesztődik!

Romániai vendégeink:

Bank neve: RAIFFEISEN BANK, Agentia Odorheiu Secuiesc
Bank címe: 535600, str. Rákóczi, nr. 13, jud. Harghita
SWIFT: RZBR ROBU

Számla tulajdonosa: Nagy Arpad Intreprindere Individuala

RON számla: RO54 RZBR 0000 0600 0370 6955

Átutaláskor a Román Nemzeti Bank, utalás napján közzétett, Euró - RON középárfolyamát vesszük alapul. Hasonlóképpen járunk el, ha a helyszínen fizetendő hátralék, Lejben törlesztődik!

Fontos: Hogy azonosítani tudjam mely rendeléshez tartozik a befizetés, átutaláskor a közleményrovatba a foglalás pillanatában megadott AZONOSÍTÓSZÁMOT kérem tüntessék fel.

További megjegyzést a közlemény rovatba nem szükséges beírni! (pl. előleg, foglalás, vendégház neve, periódus, személyek száma, stb.)

Külön megköszönöm, ha az előleg befizetéséről értesítenek! Kérem, őrizzék meg az előleg befizetését tanúsító iratot! Szíves megértésüket előre is köszönöm!

Fontos: A számla kiállításához, mielőbb szíveskedjenek megküldeni a következő adatokat:

1.)
Magán személy: név, személyi igazolvány száma, cím

vagy

Cég: cégnév, adószám, cím

2.)
Levelezési cím, ahová a számlát elküldhetjük!

Szállásfoglalási feltételek:

1. Nagy Arpad Intreprindere Individuala, cím: 535600 Székelyudvarhely, Lakatosok utca, 5/10, Hargita megye, Románia, adószám: 22306737, bejegyzési szám: F19/418/17.03.2003, az Internetes honlapján, Vendégházak (Partnerházak) számára reklámtevékenységet folytat.

2. A szálláshely foglalását e-mailben, vagy telefonon fogadjuk. A visszaigazolás, a Partnerház tulajdonosával történő egyeztetés után e-mail-ben, vagy telefonon történik. A Vendég részéről, a szálláshely végleges lefoglalása, a teljes szállásdíj 20%-nak befizetésével történik. A hátralék a helyszínen fizetendő.

Szállásfoglalás visszamondása:

A turnus időpontjától számított, 60 napon kívül történő szállásfoglalás lemondása esetén, a befizetett előleg 75%-át egy későbbi időpontban történő helyfoglalásba beszámítjuk!

Megkezdett üdülés megszakítása:

A vendégházaknál eltöltött napok teljes értékben, fizetendők. A lemondott napokra a vendégház alapárának (Ami általában négy, vagy hat főre van kiszámolva!) a fele fizetendő! (Maximum 3 nap!)

Nagy Arpad I.I. felelőssége:

A Partnerházak szálláshely ajánlatait, szolgáltatásait maradéktalanul ismerteti. A lefoglalt szálláshelynél bekövetkező esetleges változásokat a Vendég tudtára hozza. A lefoglalt szálláshelyet, a Partnerházak kiértesítésével a Vendég számára biztosítja.

Nagy Arpad I.I. a Partnerházak szolgáltatásait az Interneten megjelenő honlapján (www.erdelyivendeghazak.ro) teszi a Vendég számára elérhetővé. A honlapon megjelent szolgáltatásokért a Partnerházak vállalják a garanciát. Ha az utazás megkezdése előtt a lefoglalt szálláshely bármely okból fogadóképtelenné vált, vagy szolgáltatásában változás következett be, azt Nagy Arpad I.I. tudatja a Vendéggel. A Vendég nem köteles a változásokat elfogadni. A szabad szálláshelyek közül másikat választhat, vagy elállhat az utazás szándékától. Ez esetben a foglalás semmisé válik, és az előleg teljes összege visszafizetésre kerül. Ha a Vendég a megváltozott szolgáltatások miatt meghiúsult utazásért kártérítési igénnyel lép fel, azt Nagy Arpad I.I. mellőzésével, a szóban forgó Partnerházzal szemben érvényesíti. Nem kérhető kártérítés, ha a Partnerház tőle független okok miatt nem tudja biztosítani a vállalt feltételeket (pl. tűzvész, természeti katasztrófa, stb.)

A Partnerháznak hibás teljesítés esetén kártalanítási kötelezettsége van, amit a Vendéggel egyezségre törekedve közvetlenül intéz. A szálláshelyet a Vendég kitakarítva, rendeltetésszerűen használható állapotban veheti át. A szállásadó a berendezési, felszerelési tárgyak meghibásodása esetén, haladéktalanul gondoskodik azok kijavításáról.

A Vendég, a szálláshelyen esetlegesen okozott kárt a Partnerházzal a helyszínen köteles rendezi.

A szálláshelyet az érkezés napján legkorábban 15 órától lehet igénybe venni, eltávozáskor 10 óráig kell elhagyni.

A szállásadónak joga van kikötéseit kiegészíteni, erre azonban minden esetben, előre fel kell hívnia a Vendég figyelmét!

Nagy Árpád I.I. részéről                                                                      Szállásfoglaló részéről:


Kulcsszavak:   

szállásdoglalási feltételek, szállásfoglalás visszamondása, megkezdett üdülés megszakítása, nagy lak vendégházak, erdélyi szállások, szálláshely foglalása, erdélyi szállások