Eladó 4000 m2-es telek a Máréfalvi-patakban:

A 13A jelzésű országúton haladva, Székelyudvarhelytől 11 km-re találunk rá az eredeti népművészeti értékeiről híres Máréfalvára, ahol közel 200 faragott-festett székely kapu található. A falu végén lévő útkereszteződésnél balra térve, a Máréfalvi-patak mentén haladva találunk rá a telekre, ahol a mindent körülölelő erdő csöndje, valamint a hegyi patak morajlása a kikapcsolódásuk záloga.

Tájékoztató:

Az eladásra kínált 4000 m2-es telek a Máréfalvi-patakban lévõ üdülõövezetben található. A telek fekvése, és a róla nyíló panoráma kivételes. A telek dél-nyugati oldalán kristálytiszta vizû patak csörgedez. A telekhez jó minőségű kövezett út vezet. (kb. 300 m-re az aszfaltúttól)

A telek tehermentes telekkönyvvel rendelkezik.
Eladási ára: 10 Euró/m2
(A telek tetszés szerint osztható, de csak egyben lehet megvásárolni!)

A Máréfalvi-patak a területrendezési nyilvántartóban turisztikai területként van bejegyezve. Ez azt jelenti, hogy ebben a zónában épülhet nyaraló, panzió, lakóház, stb. , viszont nem létesülhet például fûrésztelep!

Tisztelettel: Nagy Árpád

Tel/fax: (004) - 0266 212115
Mobil: (004) - 0744 615452
E-mail: foglalas@erdelyivendeghazak.ro

Kulcsszavak:

fektessen be román ingatlanba,vásároljon nyaralót, lakást, földterületet, ipari ingatlant, eladó erdélyi, székelyföldi ingatlan, ház, telek, ingatlan hirdetés, eladó ház. hargita, erdélyi telek

cookieA sütik segítenek szolgáltatásaink biztosításában.