HU RO EN
Eladó vendégház 1000 m-es telekkel a Zetelaki-víztározónál

Eladó 1994-ben épült, telekkönyvezett vendégház (5 X 6 alap négyzetméter) teljes felszereltséggel, a hozzátartozó 1000 m-es telekkel együtt. A bekerített telken fából épült garázs, fedett kerti kiülő, székely kapu, és kút találhatóak. Aszfaltúttól 200 méterre épült, ahonnan jól karbantartott murvás úton jutunk a házig. Villany és vezetékes víz bekötve.

A földszint téglából, míg az emelet és a manzárd fából épült. Cseréppel van fedve. A házhoz pince tartozik. (a konyhából van a lejáró) Az alsó szinten nappali-ebédlő, konyha és fürdőszoba találhatóak. Az első emeleten egy szoba van, míg a második emeleten egy manzárdszoba található. Megjegyzés: A második szobába, az első emeleten levő szobát érintő csigalépcsőn át lehet feljutni! (A lépcső kissé meredek!)

Eladási ár: 35000 Euró

Érdeklődni: Nagy Árpád 004-0744 615452 -es telefonszámon.

A zetelaki víztározó 1978 és 1989 között árvízvédelmi célokból létesült a Nagy-küküllő és a Síkaszó patak összefolyása alatt, Zeteváralja felett. Napjainkban a gát alatt egy kis vízierőmű szorgalmasan termeli a "tiszta" áramot.

A Zetelaki víztározó a havasokról lefelé igyekvő fürge vadvizek folyását egy csodálatos mesterséges tóvá szelídíti, amely kiváló horgászati, fürdőzési, túrázási, vagy csónakozási lehetőségeket biztosít.

A meghirdetett ház csodálatos környezetben, a tófelszíntől kb. 300 méterre épült.
Siklóernyőről készült légi fotókon a ház, tóhoz viszonyított helyzetét, és a hegyek közelségét figyelhetjük meg.

Eladó vendégház 1000 m-es telekkel a Zetelaki-víztározónál
Kulcsszavak:   

eladó, vendégház, zetelaki víztáriozó, erdélyi turizmus, akciós árajánlatok, telek, földterület, felszerelt eladó vendégház, Zeteváralja, kiadó