HU RO EN
Eladó faház Ivóban teljesen felszerelve!

Székelyudvarhelytõl 22 km-re, az Ivó-pataka mentén haladva, a Hargita hegység lábánál, hagyományos székely tanyavilágra bukkanunk. A csodaszép környezet harmóniája egyedülálló lehetõséget nyújt kirándulásra, pihenésre, horgászatra, vadászatra.

Ivóból közelíthető meg a leggyorsabban a Hargita hegyvonulatának legmagasabb csúcsa az 1801 méter magasságú Madarasi-Hargita, a székelyek „szent hegye".

Eladó telekkönyvezett faház (6 X 10 alap négyzetméter) teljes felszereltséggel, a hozzátartozó 3000 m-es telekkel együtt. Az aszfaltúttól kb. 1500 méterre épült, ahonnan jól karbantartott murvás úton jutunk az ingatlanig. Villany bekötve, vezetékes víz saját kútból. Szennyvízhálózat nincsen, a szennyviz emésztőgödörbe kerül. 

A bekerített telken fedett filegória, flekkensütő kemence és szabadtéri sütő  is megtalálhatóak. A házhoz tágas fatartó, valamint a garázsnak használt melléképület is tartozik.

Az épült fából épült, a válaszfalak gipszkartonból készültek. Kanadai zsindellyel van fedve. Az alsó szinten nappali, konyha és két fürdőszoba található. Az emeleten két szoba áll rendelkezésre, amelyeket külön feljárón közelíthetünk meg. A központi fűtést fáskazán biztosítja.

Eladási ár: 80000 Euró

Érdeklődni: Nagy Árpád 004-0744 615452 -es telefonszámon.

Eladó faház Ivóban teljesen felszerelve!
Kulcsszavak:   

ivó, eladó telek, erdélyi telekvásár, telekvásárlási elehtőség, ingatlan hirdetés, eladó turisztikai célú ingatlan, erdély telek, befektetés