HU RO EN
Eladó ház Szovátán, 900 m2-es bekerített telekkel:

Eladó családi ház Szovátán, a hozzá tartozó 900m2-es telekkel együtt. A bútorozott, összkomfortos, földszintes családi ház, főút mellett, hegyi patak szomszédságában épült. A ház csendes környezetben helyezkedik el, azonban vegyesbolt, buszmegálló, iskola, óvoda illetve gyógyszertár is egy könnyed sétával elérhető.

Felépítés: Felszerelt tágas konyhából (kb. 22 m2) nyílik a kamra. Az első hálószoba (kb.25 m2), egy db 2 személyes ágyal, ruhásszekrénnyel, 2 fotellel, kihúzható asztallal, székekkel és színes TV-vel felszerelt. Az előszobában (kb.10 m2), 1 db lehúzható kanapé, fogas és könyvespolc található.
A fürdőszoba fürdőkáddal és zuhanyrózsával felszerelt. A második hálószobában (kb.30 m2), egy db 2 személyes és egy db egyszemélyes ágy, szekrény, asztal, székek és színes TV található.
A fent felsoroltakon kívül, az épülethez toldva, külön bejárattal, van egy nyári konyha, fatüzelésű kályhával.

Megjegyzés: A központi fűtést (fűtőtestek vannak minden helyiségben a kamrát és nyári konyhát kivéve), valamint a meleg vizet az automata gázkazán folyamatosan biztosítja. A kamrában elhelyezett mosogatókagylóhoz kis elektromos vízmelegítő szolgáltatja a meleg vizet.
Az első udvaron található a garázs (1 személygépkocsinak). Az udvaron további 2-3 személygépkocsinak van parkolóhely.
A második udvarban kis faipari műhely van, valamint a háztáji kisállat-, vagy háziszárnyastartásra is alkalmas elkerített rész (külön tyúkudvart foglal magába).
A kertben a gazdálkodás, zöldség-, gyümölcs termesztésének lehetősége is adott.
A telken több helyen is szőlőlugasok vannak kialakítva (gazdasági udvar fölött, kert mentén, ház körül (a homlokzati oldalt kivéve).

Eladási ár: 54500 Euró

Érdeklődni: 004-0744 615452 -es telefonszámon,

Szováta, a Román-Magyar határtól (Ártánd) 320 km-re fekvő, Maros megyei város. A helység megközelítheto az E60-as jelzésu úton, a következő útvonalon: Budapest - Ártánd - Nagyvárad-Kolozsvár - Marosvásárhely - Szováta. Ezen az útvonalon tovább lehet haladni Székelyudvarhely, Csíkszereda, a Hargita hegység felé.

Eladó ház Szovátán, 900 m2-es bekerített telekkel:
Kulcsszavak:   

eladó, családi ház, Szováta, Erdély, bútorozott, garázs, telek, akciós árajánlat, földterület, befektetés, telekvásárlási lehetőség

cookie A sütik segítenek szolgáltatásaink biztosításában.