Turisztikai komplexum eladó a Gyimesekben!

Turisztikai komplexum eladó a Gyimesekben!

A Gyimesfelsőlokon épült komplexum egy 8 szobás berendezett és felszerelt vendégházból (2 épületben), valamint egy teljesen felszerelt, 70 férőhelyes étteremből (különálló épültet) áll.

1.)

Az étterem épületében („A épület”) található a 70 férőhelyes, 200 m2 alapterületű étterem, a kiszolgáló konyha előkészítő helyiségekkel, raktárakkal, személyzeti szekrényekkel, recepcióval és a központi kazánházzal. A konyha egység az európai uniós szabványoknak megfelelően épült, rozsdamentes acél munkalapokkal hús-, zöldség- és tojás készítésére alkalmas pultokkal, tárolóval, fekete mosogatóval. A kéziszerszámokkal és hűtőszekrényekkel való felszerelés biztosítja a megfelelő szolgáltatást.

2.)

A két szállásépület („B”, „C”) azonos kialakítású és 120 négyzetméter alapterületű. Mindegyik épületben 4 szoba található, azonos elrendezéssel és felszereltséggel. Házanként 3 db 2 ágyas és 1 db 3 ágyas egység található. Ez összesen 2x9, azaz 18 ágyat jelent a vendégek számára. Minden szobához zuhanyzós és kádas fürdőszoba tartozik. Minden egység TV-vel és hűtőszekrénnyel felszerelt. A szobákban fadeszkás padló és gerendás mennyezet, tömör fenyőbútorok és helyi antik festmények találhatóak.

A komplexum a DN12A főút mellett található, és parkolóval rendelkezik.

További információkért vegyék fel a kapcsolatot velünk az alábbi e-mail címen: property@propertysales.ro

Ár: 300.000 Euró
Kulcsszavak: Eladó étterem és vendégház a Gyimesekben!, Gyimesfelsőlokon eladó turisztikai komplexum, eladó ingatlan Erdélyben, erdélyi vendégház eladó
cookieA sütik segítenek szolgáltatásaink biztosításában.