Virtuális vendégkönyv

Székelyudvarhely Betlen Gábor 76

Sinka Ruben Attila (Sinkaruben1122@gmail.com)
Jonapot kivánok szeretnénk kiveni 15 fő személyre egy házat

Magyarország, Zala megye

Salamonné Máté Andrea (andi0708@freestart.hu)
Köszönjük a kedves házigazdáknak, Imrének és Ilonának, hogy ebben a csodálatos házikóban tölthettünk el egy felejthetetlen hetet. Innen felfedezhettük a környék csodás látnivalóit, és aztán kellemesen kipihentük magunkat a hangulatos virágokkal teli kertben és az estére kellemesen hűvös szobákban. Ráadásként saját juhászkutya barátra is szert tettünk, akit legszívesebben hazahoztunk volna.
Még egyszer köszönjük a szíves fogadtatást, reméljük még lesz részünk ebben az élményben.

Bodrogi Zoltán

Vass Sándor (sanyabika@citromail.hu)
Sajnos nem tudlak elérni telefonon! Szeretnénk szeptember 13.-án menni hozzátok, és ezt szeretném megbeszélni veled! Ha lehetséges akkor hívj fel! Előre is köszönöm! Üdvözlöm a kedves családod! Sanyi

Szeged

Dani Gyula (danigyula.105@gmail.com)
Tisztelt Nagy Árpád és Banucu Florin!

A Banucu Florin kulcsosházban töltöttünk el csodálatos 8 napot. A nyaralás alatt azt kaptuk, amit vártunk, sőt még egy kicsit többet is. A szállás, a vendéglátás tökéletes volt. A környezet pedig csodálatos. Köszönjük a lehetőséget.

Üdvözlettel: Dani Gyula

Máréfalvi patak-Felejthetetlen élmény

Erdõsi Gyöngyi (erdosi.gyongyi@gmail.com)
Kedves Árpád, és Kedves házigazdáink Árpád, és Marika!

Sajnos személyesen nem tudtunk Önnel találkozni, ezért szeretnénk így levélben megköszönni kedvességét, figyelmességét, amellyel hozzásegítette családunkat egy felejthetetlen élményhez.
Kedves Házigazdáink! Már most hiányzik nekünk a házikó, a patak, a gyönyörû környezet, az esti tûzrakás, a kirándulások, és még hosszasan sorolhatnám, és hiányzik a kiemelkedõ vendégszeretetük amely mindvégig körülölelt minket. Csodálatosan éreztük magunkat, életre szóló élményekkel gazdagodtunk, mely nem csak Erdély szépségének köszönhetõ, hanem mindannak a kedvességnek, amellyel ottlétünk alatt találkoztunk.
Most értjük igazán mit is jelent a mottó: Vendégként érkezik, barátként búcsúzik. Mi nem szeretnénk végleg elbúcsúzni, bízunk benne, hogy a jövõben ismét lehetõségünk lesz részesülni mindezekbõl.
Külön köszönet Zsoltnak és Dénesnek amiért mindent megtettek, hogy láthassuk a medvéket, és igyekeztek mindenben a kedvünkben járni. Ez szintén felejthetetlen élmény volt!

Még egyszer köszönünk mindent

Üdvözlettel Péter, Gyöngyi és Boglárka Budapestrõl.

Üdvözöllek Árpád!

Montvai Tamás (econtact910@digikabel.hu)
Kifejezetten jól éreztük magunkat Nálad - már nem is elõször - és az idõjárás is kedvezett. Minden nagyon rendben volt, mint ahogy valamennyi általad biztosított kikapcsolódási lehetõség is. A vacsorák kitûnõek voltak a konyha, a szobák és a kisházak elõkészítése, illetve a járulékos szolgáltatások biztosítása minden dícséret megérdemel.
Az egész ingatlanon látszik az átgondolt tervezés, kivitelezés. Gratulálok az ízlésedhez és ahhoz a - magyar embernél ritka (pl. favágás a szobában) - tulajdonságodhoz, hogy tudsz a másik - ez esetben a vendégeid - fejével is gondolkozni.
További sikereket kívánunk Neked!

Montvai és Bakonyi család

köszönet

Salamon Gyöngyi (salamongy@t-email.hu)
Kedves Mindannyian! Azok, akik már olyan szerencsések, hogy megízlelhették Székelyföld vendégszeretetét, sss:) azok, akik még nem jártak ott!
Két napja érkeztünk haza, s számomra még hosszú ideig eltart az élmények feldolgozása. Õszinte szívvel és szeretettel ajánlom mindenkinek, hogy ha teheti, életében legalább egyszer látogasson el Erdélybe! Csodálatos emberek, csodálatos táj.
Nem lehet leírni, átélni kell! Mi egy picinyke, alig több mint 200 lelkes faluban voltunk Hodgyán, (ilyen településre vágytunk) s amíg élek, nem felejtem el, hogy amikor hazaindultunk, az autó dudájára mindenki integetett, elbúcsúzott tõlünk. Azok is, akik csak hallottak az ottlétünkrõl, de személyesen nem találkoztunk. Azt hiszem, ezek után nem kell írnom arról, milyen volt az ott töltött 8 nap. Hihetetlen szép. S ahogy õk mondanák ízesen, amitõl még írás közben is szeretettel mosolygok : sss nagyon jól éreztük magunkat, sss nagyon köszönjük a Bodrogi család kedvességét, sss a vendégház maradéktalan felszereltségét, ellátását, sss Gabinak és Julinak a rendkívül finom és bõséges falatokat, sss a hazaútra készített pákót, sss nagyon köszönjük Misinek és Barninak a szekerezést, sss Ignácnak, hogy megmutatta, hol/hogy élnek a pásztorok, sss Idának, hogy számomra összegyûjtött egy halom helyi újságot, ssss kár volt elkezdenem a sorjázást, mert mindenkit képtelenség felsorolni, sss kihagyni sem szeretnék senkit.
Ezért sumázok: nagyon köszönöm a családom nevében mindenkinek, aki bármilyen módon hozzájárult, hogy egy életre szóló emlékkel gazdagodjunk.

Zete-tanösvény

Jáger László (jagerlv@freemail.hu)
Imádjuk Székelyföldet,a Hargitát.Szinte minden évben több napot töltünk ott.Zetelaka is kedvenceink közé tartozik.Tavaly 5 napot,az idén 3 kellemes napot töltöttünk e szép faluban.Az idén végigmentünk a falu honlapján szereplõ Zete-tanösvényen.Senkinek sem ajánljuk .Rendkívül nehéz,meredek ösvény vezet felfelé is,lefelé is a kb 3 km-es körúton.Rendszeres túrázók vagyunk,nem ijedünk meg a nehézségektõl,de most valóságosan rettegtünk.Gyerekkel nekivágni halálos kihívást jelent.

*

Marsi (marsiz@enternet.hu)
Üdvözlet !

A vámosgyörki csoporttal Szõke Domkos panziójában szálltunk meg. Nagyon jól éreztük magunkat. Kellemes napokat és szép székely területeket ismetünk meg, igazi nyári idõben, kitûnõ társasággal.

Erdélyi látogatás

Mikóvári Gábor (mikovari@t-online.hu)
Nemrég tölthettünk el barátainkkal egy csodálatos hetet a Nagy Lak vendégházak egyikében.
A szállásunkon tapasztalt tisztaságot, kényelmet és komfortot, a vendéglátóink nyílt, baráti vendégszeretetét csak Székelyföld szépsége és gyönyörû természeti kincsei múlták felül. Kívánjuk, hogy hosszú ideig õrizzék meg erényeiket, ápolják örökségüket, hogy minél többen ismerhessék meg ezt a csodálatos vidéket.
Nálunk valóra vált a jelmondat: vendégként érkeztünk és barátként távoztunk.
Viszontlátásra !
Mikóváriék és barátaik Békéscsabáról.
* - Kötelező mező
Adatvédelmi nyilatkozat
Kulcsszavak:

vendégkönyv, vendégeink írták, élmény beszámolók, vendégeink fotói, jól éreztük magunkat, csodálatos nyaralás, ide visszatérünk, kellemes emlékek, vendégfotó, pozitív élények

cookieA sütik segítenek szolgáltatásaink biztosításában.