Virtuális vendégkönyv

köszönet

Ullik Béla (ullik_bela@freemail.hu)
Üdv Árpi!
Alig értünk haza, de máris indulnánk vissza. Gyakorlott Erdély járóknak számítunk és nálad sem elõször fordultunk meg, legutóbb a Nagy-lak lV-ben töltöttünk el egy hetet a családdal és Shedi nevû 4 hónapos németjuhász kutyánkal.
Akik keresgélnek, kutatgatnak az után, hogy hol tölthetnék el a szabadságukat Erdélyben azoknak csak ajánlani tudom és átadni tapasztalataimat. Kivételes székely vendégszeretetben részesülnek, szines programokat szervezel az ide érkezõknek.Igyekszel mindben a vendégeid idõtöltését kellemesé tenni. Az elsõ áfonya pálinkával való kocintásunk óta jó pár év telt el így emlékszem mikor a leszervezett Székelyvarsági látogatásunkat nem montad le, pedig délelõtt tették fel a lábadra a gipszet.
Az itt töltött heteknek köszönhetõen sikerült helyi baráti kapcsolatokat is kialakítani. Voltunk télen, tavaszal, nyáron és õsszel, minden évszakban gyönyörû.
" Vendégként érkezik, barátként távozik" a jelmondatod, mi hozzátok mindig barátként fogunk visszaérkezni.
Köszönettel:
Ullik Béla és családja

vélemény

Tóth Gizella (tothgizike@t-online.hu)
Csodálatos hetet töltöttünk kutyástul, gyerekestül a Nagy-Lak II.-ben.
Mindenki nagyon jól érezte magát.
Egyedül a férjem morgolódott azon, hogy a gondnok ki-be járt a kertben és a Nagy Lak I.-II. nincs egymástól teljesen elszigetelve.
A kutyánk sajnos elég harapós,állandóan arra kellett figyelnünk nehogy megharapja a gondnokot , így mi lehet, hogy többször sajnos nem tudunk menni, hacsak ezek a problémák meg nem szünnek.
Reméljük, hogy így lesz és akkor egy tökéletes nyaralási lehetõség lesz a számunkra is.

Gratulálok

Berta Kálmán (kalmanberta@orosnet.hu)
Kedves Árpi !

Örömmel látom, hogy felkerültek oldaladra az új házakról készült fotók. Gratulálok ahhoz az özön munkához amit ezekbe a házakba fektettetek és hiszem , hogy a befektetés hamarosan megtérül!
Az ízléses berendezés és a kellemes környezet mellett, felfigyeltem arra , hogy még a mozgássérültekre is gondoltatok a házak kialakításánál.
SOK SIKERT !!!
Már csak 59 nap és újra Nálatok leszünk :)

Berta Kálmán és családja
Orosházáról

vélemény

Palágyi Zsófia (fiaroza@freemail.hu)
Nagy Árpádékat személyesen nem ismerem, csak a szállásfoglalás történt rajtuk keresztül,de e folyamatban is megtapasztalhattam azonnali együttmûködésüket, segítõkészségüket, precíz tájékoztatásukat. Ismeretlenül is szimpátiát érzek irányukban.
Szállásunk Zeteváralján volt, a Wechter házaspár faházában, egy kényelmes, igényesen kialakított, ízlésesen berendezett házban.Enikõ és Edu nyitott, barátságos emberek, és igen segítõkészek.Házukat ajánlom családoknak, akik minél közelebb szeretnének kerülni a természethez, de igénylik a lakott terület adta biztonságot is. Mi sajnos csak három éjszakát aludtunk itt -tervezéskor még nem tudtam, amit a valóságban tapasztaltam, hogy az idõ nyaraláskor is kevés-, ha több idõt maradhattunk volna, a kirándulásokon túlmenõen pl. többet bogarászhattak volna a gyerekek, többet etethették volna Enikõék lovait, és a közvetlen környéket is alaposabban megismerhettük volna.
Üdvözlettel:Palágyi Zsófia és Fekete László, Szolnok

:D

Jurek Anita (a.jurek@freemail.hu)
Szia! Még most is nagyon kellemesen emlékszem vissza a nyáron Zetelakán töltött 2 hetünkre: a kürtöskalács sütésre és pl Józsi kedvességére:P Remélem még vissza mehetek 1szer sziasztok:)))))))

visszatérés

Dózsa teca (d.teca@freemail.hu)
Kedves Árpád!
A múlt évben 2 hetet tölhettünk el Erdélyben,de már a hazafelé a visszatérést terveztük./Mi már többször voltunk,de most a családunkkal mentünk,hogy Õk is rácsodálkozzanak erre a szép országra/Nem tudom ki mit érez amikor Erdély földjére lép,de a mi szivünk csordultig volt örömmel és bánattal olyan szép ország ez,és az emberek akiket megismertünk igaz baráttá váltak.Szóval az idén is megyünk,mert "félszívünk" ott maradt.Üdvözlettel:Teca

Helyesbítés

Bugyi László (bjudob@freemail.hu)
A népszavazás 2004.dec.5.-én volt.
Elnézést kérek.

Köszönet!

Bugyi László (bjudob@freemail.hu)
Szia Árpi!

Talán még emlékszel Ránk. 2003. nyarán voltunk Nálad 3 gyerekkel a Nagycsaládosok Egyesülete segítségével. Örök élmény maradt az az egy hét.
Elõtte sosem akartam Romániába menni. Én Romániába? Dehogy megyek!-gondoltam.
Aztán adódott egy lehetõség, hát menjünk! Nézzük meg Erdélyt, amirõl annyi szépet hallottam másoktól.
És nem bántam meg. Tényleg, aki nem járt ott legalább egyszer, az nem tudja elképzelni, milyen gyönyörû országrésztõl fosztott meg bennünket a politika.És nem tudja átérezni az ottani magyarok \"hontalan\" érzését. És erre sajnos rátett egy lapáttal a mostani \"neukommunista\" kormány, ami magyarnak vallja magát, de mégis NEMet mondott saját népe ellen 2005. december 5.-én.
Köszönöm a kedves vendégszeretet és a valóban baráti fogadtatást. Csak ajánlani tudom mindekinek.
Remélem, eljutok még legalább egyszer.

Erdélyben nyaraltunk!

Dr. Mucsi Zoltán (drmucsi@citromail.hu)
Kedves Árpád!

Ezév júniusában rajtad keresztül találtuk meg Balázs László vendégházát, majd késõbb személyesen is találkoztunk az általatok szervezett kürtöskalács-sütésen.

Ezúton is szeretnék - családom nevében is - megköszönni mindent . Mind a szállás, mind pedig az általad szervezett program hibátlan volt. Nagyon jól éreztük
magunkat.

Üdvözlettel:

Dr. Mucsi Zoltán, Nyíregyháza

Oláh Balázs (Olah.Balazsne@posta.hu)
Szia Árpi!

Szerencsésen hazaérkeztünk minden rendben volt az úton, barátnõmék tegnap hazarepültek Svédországba. Sok szép élménnyel tértek haza.
Mégegyszer köszönünk mindent, Neked és családodnak minden jót kívánunk:

Ida, Balázs

* - Kötelező mező
Adatvédelmi nyilatkozat
Kulcsszavak:

vendégkönyv, vendégeink írták, élmény beszámolók, vendégeink fotói, jól éreztük magunkat, csodálatos nyaralás, ide visszatérünk, kellemes emlékek, vendégfotó, pozitív élények

cookieA sütik segítenek szolgáltatásaink biztosításában.