Virtuális vendégkönyv

Köszönet

Hirniné Pavek Márta (pappgyorgy@citromail.hu)
Kedves Nagy Árpád!

Szeretnénk megköszönni Önnek, azt a rendkívül színvonalas, figyelmes szervezést, melynek köszönhetõen eljutottunk a Tamás Erzsébet Vendégházba. Az ott eltöltött néhány nap minden várakozásunkat felülmúlta. A gyönyörû környezetet bearanyozta a házigazdák vendégszeretete. Olyan nagyszerû embereket ismerhettünk meg, amire nehéz szavakat találni. Egy életre a szívünkbe zártuk Õket. Mindenkinek ajánljuk ezt a vendégházat, aki többre vágyik egy nyaralásnál.

Üdvözlettel: Pavek, Papp, Sáringer és Szántó család

Teljes kikapcsolódás...

Laposa József (laposajoe@freemail.hu)
Tisztelt Nagy Árpád!

A szállás várakozásunkat erõteljesen FELÜLMÚLTA! Az ott töltött néhány nap teljes kikapcsolódást jelentett számunkra, igaz minden nap autóskiránduláson voltunk, így a pihenés elmaradt, de majd legközelebb többet pihenünk. Mindennel teljes mértékben megvoltunk elégedve, külön üdvözöltük, hogy se TV, se rádió. Minden adott volt a kikapcsolódáshoz! A háziak is rendkívül vendégszeretõek voltak. Végeredményként elmondható, hogy valóban jó választás volt a Banucu János Vendégház! Köszönöm közremûködését, azt hiszem visszajáró vendégekre tettek szert személyeinkben!
Mégegyszer köszönjük a lehetõséget, és további kellemes napot!

Üdvözlettel:
Laposa József

levél

Tömösváry Imre (tomosvari@ktvfured.hu)
Tisztelt Nagy Úr!

Nagyon köszönjük ezt az egy hetet Zeteváralján. Nagyon jól éreztük magunkat. Magam is sokat foglalkoztam, hogy mit nézzünk meg ez alatt az idõ alatt. Ez sajnos csak a látnivalok helyben való gyors feltérképezésére volt alkalmas. Miután hazaértünk a feleségemmel eldöntöttük, hogy ide vissza kell jönni!
Addig is nagyon jó szívvel gondolunk vendéglátóinkra.
A viszont látásra.
Tisztelettel:
Tömösváry Imre

Erdélyi utazás!

Hagymásy András (Andras.Hagymasy@upc.hu)
Kedves Árpád!

Köszönjük szépen a segítséget és a szervezést, nagyon jól éreztük magunkat, remélem máskor is eljutunk a környékre!
Az áfonyapálinkáért pedig külön köszönetet szeretnénk mondani!


Üdvözlettel:

Hagymásy András


Kedves Nagy Család!

Sántha Csilla (santhacsilla@freemail.hu)
Ismételten nagyon jól éreztük magunkat , sok szép emlékkel -élménnyel tértünk haza. Nagyon köszönjük, kedves vendéglátásodat , barátságoságodat, közvetlenségedet.
Igazán meghatódtunk azon a kulturális odafigyelésen ahol a a kulináris élvezeteket(kalács) összeköthettük azokkal a kiskoláskorban tanult és már rég elfelejtett népdalokkal -tánccal ami a magyarságunk - történelmünk része volt és van.

Immáron már másodszor megéltük azt az élményt hogy "igazabb" magyarok vagytok és vannak Erdélyben mint a határainkon belül. Nyíltszívû , egyszerû igazi magyar embereket zártak a határainkon kívülre lassan már száz éve. Nagyon köszönjük a Nektek , hogy nagy szeretettel vagytok irántunk lehetõséget biztosítotok arra, hogy otthon érezhetjük magunkat Erdélyben.

Neked és kedves családodnak nagyon hálás egész családunk a csodálatos közel két hétért. Mint említettem már nagyon jól -otthonosan éreztük magunkat és azzal az érzéssel távoztunk , hogy jó lenne még ide visszajönni.

A varsági "dzsipp" utazást soha nem feledjük el , valami fantasztikus élmény volt mindannyiunk részére.Mind az utazás, mind a természet csodája , a finom sajt , a kedves
vendéglátás és a jó beszélgetéseket örök emlékként õrizzük meg.

Kedves Árpi!

A névjegykártyák már elfogytak , remélem jövõre sok ismerõsünket barátunkat köszönthettek a víztározó partján.

Viszontlátással búcsúzom , mert biztos vagyok benne , hogy még
találkozni fogunk.

Baráti üdvözlettel: Csilla

Erdély csodái

Kreitli Edit (kredit@drotposta.hu)
Tisztelt Nagy Árpád!

Június 24-július 4-ig töltöttük Erdélyben szabadságunkat. A szállás keresését és a tervezést már decemberben elkeztem, sajnos a választott ház - a Nagylak II. - már foglalt volt, ezért választottuk Fábián Ibolyáék házát Ivóban. Hosszú órákat töltöttem az internet, térképek és útikönyvek böngészésével, a tíz napnak minden percét megterveztem - természetesen feleslegesen - mert a terveim megvalósításához még egy hónap is kevés lett volna.
Ami elsõre nagyon ijesztõ volt az az Ivói út, ami bizony elég rozzant állapotban van. Viszont Ibolyáék háza gyönyörû, osztályon felüli, szerintem sokan ilyen házat álmodunk magunknak a hegyekben. A patak zúgása és hûsítõ lehelete, a fenyõfák illata, az éjszakai sötétség, a tiszta, hegyi levegõ városi embernek igazi kincs. Egy baj volt vele, nehéz volt otthagyni.
Pár élményt szeretnék kiemelni: csodálatos emlék a kûrtõskalács sütés és Bokor Tünde elõadása, bár a gombócot elég nehéz volt lenyelni a Bújdosó székelyt hallgatván. A szekértúra hátsófájdító és mégis életre szóló emlék marad, Emma és Balázs két csodálatos ember, Emma ordája és sajtja rendkívül finom volt, a kéthetes Laci csikó és a gombászás még tökéletesebbé tették azt a napot. Székelyvarságon a Csurgókövet mindenkinek ajánlom érdemes idõt szánni rá.
Beleszerettünk az Ivó pataka zúgásába a friss, hûss, tiszta levegõbe, a gyönyörû fenyõfákkal borított hegyoldalakba, a vadvirágos legelõkbe, a mindenhonnap csordogáló patakokba és csurgókba, a békésen baktató szekerekbe, a szénát gyûjtõ emberekbe, még az Ivóba felvezetõ köves út is megszépül lassan.
Nagyon örülünk, hogy vendégeskedhettünk Önöknél, életünk egyik meghatározó élményében volt részünk. Amennyiben módunkban áll mindenképpen visszatérünk.
Üdvözlettel és szeretettel minden jót kívánva: Kreitli Edit és családja
Viszontlátásra jövõre!

Kedves Árpi !

Berta Kálmán (kalmanberta@freemail.hu)
Nagyon jól éreztük magunkat nálatok !!! Elõzetes beszélgetéseink alapján tudtuk, hogy sokat várhatunk tõletek, de még ennél is többet adtatok. A hosszú út után leírhatatlan öröm volt megpillantani a kis édenkerteteket. Nagyon gyorsan teltek a napok és felejthetetlen emlékekkel lettünk gazdagabbak. Szeretnénk jövõre is összekovácsolni egy csapatot, hogy újra élvezhessük mindazt amit számunkra adtatok !!!
További munkátokhoz sok sikert, az új házakba sok vendéget (reméljük mi is köztük leszünk) kívánunk !
Üdvözöljük Melindát és Kincsõt is : Berta Kálmán és családja Orosházáról

Erdélyben nyaraltunk!

Kreitli Edit (kredit@drotposta.hu)
Tisztelt Nagy Árpád!

Elõször is elnézést kérek a hosszú hallgatásért, de nem volt könnyû visszazökkeni megszokott életmódunkba. Nagyon szépen köszönünk mindent, csodálatos volt! Csak rövid, úgy elröpült mintha nem is lett volna. Bár regényt lehetne írni a sok kellemes tapasztalatból, amivel gazdagodtunk. Természetesen a betervezett látnivalóknak csak jó ha egyharmadát sikerült felkeresnünk tehát mindenképpen vissza kell térnünk! Szeretném megkérni, hogy adja át üdvözletünket Emmának és Balázsnak, a szekértúrán nekünk adott felejthetetlen órák miatt, és Önön keresztül szeretnék elnézést kérni tõlük
amiért a nagy rohanásban nem volt idõnk visszamenni hozzájuk - Emma isteni ordája és sajtja pedig itthon is nagy sikert aratott volna. A gomba is fantasztikus volt. Jövõre, ha megyünk mindenképpen felkeressük õket.

Még egyszer szeretnék mindent megköszönni, tényleg életünk egyik meghatározó élményében volt részünk.

Üdvözlettel és szeretettel, minden jót kívánva:
Kreitli Edit
Viszontlátásra!

Babosa Antal (babo@pataky.hu)
Kedves Árpád!

Minden rendben volt, mindent köszönünk.

Babosa Antal & Csiszár Csilla
Berta Kálmán (kalmanberta@orosnet.hu)
Szia Árpi !

Szerencsésen hazaérkeztünk. Köszönünk mindent. +a virágot is. Megörökítettük a szép virágot, de ott hagytuk, hogy még egy ideig hagy pompázzon. A kocsiban gyorsan elhervadt volna. Csodálatos élmény volt nálatok. Remélem jövõ nyárra is sikerül egy kis csapatot kovácsolni, hogy nálatok tölthessük a nyaralást!!!

Üdvözöljük az egész családot !
Remélem ízlik a pálinka amit vittünk :)

További sok sikert a munkátokhoz : Klári , Bettike , Kálmán -------Orosházáról


* - Kötelező mező
Adatvédelmi nyilatkozat
Kulcsszavak:

vendégkönyv, vendégeink írták, élmény beszámolók, vendégeink fotói, jól éreztük magunkat, csodálatos nyaralás, ide visszatérünk, kellemes emlékek, vendégfotó, pozitív élények

cookieA sütik segítenek szolgáltatásaink biztosításában.