Virtuális vendégkönyv

Meg voltunk elégedve!

Gaál Imre (gaalimre@westel900.net)
Tisztelt Uram,

Ezen levelemmel szeretnénk megköszönni szíves közremûködését erdélyi kirándulásunkkal kapcsolatban. Tökéletesen meg voltunk elégedve mind az ügyintézés színvonalával mind a kiszolgálssal. Remélem a jövõben még lesz alkalmunk találkozni.

Üdv.: Gaál Imre

U.I.: Köszönjük szépen az áfonyalikort, nagyon finom volt!

Jól nyaraltunk!

Orelné Orbán Judit (orelj@akk.hu)
Kedves Nagy úr!

Szeretném megköszönni a szállásfoglalásnál nyújtott segítségét. Kiválóan sikerült az útunk, lélekben megerõsödve, élményekkel telve értünk haza. Az Ön által ajánlott ház nagyon tetszett, szép a fekvése, egyedül a Csikszeredáról hozzá vezetõ út rossz állapotú. Háziasszonyunk, Boda Évanagyon kedves volt és mindent megtett, hogy jól érezzük magunkat. Ki kell emelnem a kiváló fõztjét, mindnyájunknak nagyon ízlett.

Tervezzük, hogy máskor is ellátogatunk a csodálatos Székelyföldre és ismerõseinket is erre buzdítjuk.

Köszönettel:
Orelné Orbán Judit

Csodálatos Erdély!

Gál Péter (galpeter@invitel.hu)
Kedves Árpi !
Szerencsésen haza érkeztünk. Sajnos letelt a szabadság, szívesen maradtunk volna még. Nagyon szépen köszönünk mindent. Biztos vagyok benne, hogy még többször fogunk találkozni, hiszen menni fogunk, mert azzal a csodálatos vidékekkel nem lehet betelni. Jó egészséget kívánva neked és
családodnak. Üdvözlettel: Péter, Marcsi

Tartalmas utazás.

Hintõsi Krisztina (hk@fit.hu)
Kedves Nagy Árpád!
Lassan kipihenjük a nyaralás fáradalmait. Még egyszer szeretnék köszönetet mondani, valóban nagyon szép és tartalmas út volt.
Hintõsi Krisztina

Nyaralás!

Herczog Gábor (herczogek@invitel.hu)
Kedves Árpád!

Nagyon jól éreztük magunkat! Legfeljebb az idõjárásra lehetett némi panaszunk, mert így kimaradt a fürdés a Medve-tóban... Olyannyira tetszett a dolog, hogy az is eszembe jutott, hogy kéne egy hasonló házat vennünk a cégünk számára. Tudna segíteni ebben is?
Üdvözlettel:
Herczog Gábor

Erdélyi utazás!

Jozanné Teréz (terez.jozanne@bud.hu)
Szia Kedves Árpád!
Szerencsésen megérkeztünk! Az út borzasztó hosszú és fárasztó volt. Még egyszer nagyon szépen köszönjük, hogy ott lehettünk, nagyon jól éreztük magunkat.
Szia: Teri

Köszönünk mindent!

Hodgyai Enikõ (Eniko.Hodgyai@jci.com)
Kedves Árpi!

Amióta visszajöttünk még mindenki az élmények hatása alatt van. Az igazság az, hogy tartottam attól, hogy hogyan fogják érezni magukat a budapesti kollégáim. Az, hogy minden jól sikerült, azt a szállásunknak is köszönhetem, mert nagyon szép volt. Küldök egy pár fotót, amelyeken Te is rajta vagy.


Szia,

Hodgyai Enikõ

Kellemes élmény!

Haász Dezsõ (haaszdezso@bhn.hu)
Kedves Árpád!

A kellemes élmény nem maradt el, mindenki csodálatosan érezte magát. Egyedül a "kipihenten érkeztünk haza" nem igaz, mivel mindenki fizikailag lestrapáltan esett ki a kocsiból tegnap este. Mielott itt Gyulán elváltunk, egységesen megszavaztuk, hogy jövõre ismét ott leszünk a Csíksomlyói Búcsún. Köszönjük a szivélyes vendéglátást, minden ismerõsömnek ajánlani fogom a szolgáltatásodat.

Tisztelettel,

Haász Dezsõ

Kedves Árpád!

Takács Gábor (takacs.gabor@sziget.hu)
Kedves Árpád!

Még egyszer nagyon köszönjük a remek vendéglátást, a lehetõ legjobban telt a hetünk! Nagyon jól éreztük magunkat és tényleg örülnénk, ha mi is vendégül láthatnánk amikor Budapesten jársz. Kérünk jelentkezz mielõtt érkezel!

üdvözlettel,
Kata és Gábor

Visszatérők lettünk!

Molnár Attila (attila.m@tvnetwork.hu)
Kedves Árpi!

Hát nem is tudom, hogy mit kéne mondanom, mert bár elég olvasott embernek tartom magam, mégsem tudom szavakkal leírni ezt az egy hetet. És ezt most komolyan mondom!!!
A csapat minden tagja nevében szeretném megköszönni ezt a csodálatos hetet. Boldogságunk és jó hangulatunk egy része természetesen a társaságon múlt, de jelentõs szerepe volt ebben annak a hatalmas és áldozatos munkának amit te végeztél.
Szóval biztos vagyok benne, hogy újabb, rendszeresen visszatérõ vendégeket tisztelhetsz bennünk.
Mégegyszer nagyon köszönjük és munkádhoz sok sikert és kitartást kívánunk!!!

Lilla, Évi, András, Szilvi, Marina, Anna, Zsombor, Lóci, Ricsi, Ivett, Zsófi, Balász, Rita, Katus, Sari és Attila

U.i: Dénesnek és Lenkének is köszönjük a türelmet. Nem lehetett könnyû velünk!
* - Kötelező mező
Adatvédelmi nyilatkozat
Kulcsszavak:

vendégkönyv, vendégeink írták, élmény beszámolók, vendégeink fotói, jól éreztük magunkat, csodálatos nyaralás, ide visszatérünk, kellemes emlékek, vendégfotó, pozitív élények

cookieA sütik segítenek szolgáltatásaink biztosításában.