HU RO EN
Nagy Árpád
535600 Székelyudvarhely, Lakatosok utca, nr. 5/10, Hargita megye, Románia
Tel: (004)-0266 212115, Mobil: (004)-0744 615452
E-mail: foglalas@erdelyivendeghazak.ro
Honlap: http://www.erdelyivendeghazak.ro

Szálláshelyek foglalása:

Előzetesen szállást foglalni e-mailen, vagy telefonon lehet, amit a közösen megegyezett időpontig fenntartunk. Konkrét helyfoglaláskor a foglaló, a szállásdíj összegének a 20%-át (szilveszterkor 50%-át), képezi. Nem a bizalmatlanságunkról szeretnénk tanúbizonyságot tenni, csupán arról van szó, hogy az időnként előforduló utolsó perces lemondásokat a minimumra csökkentsük. A foglalót a következő számlaszámok valamelyikére lehet elküldeni:

Magyarországi vendégeink:

Bank neve: MKB Bank Zrt.
Bank címe: Debrecen, Piac utca 81.
SWIFT: MKKB HUHB

Számlatulajdonos: Nagy Arpad Intreprindere Individuala

Forint számla: 10300002 10458396 49030013
Forint számla IBAN formátumban: HU10 1030 0002 1045 8396 4903 0013

Átutaláskor a Magyar Nemzeti Bank, utalás napján közzétett, Euró - Forint középárfolyamát vesszük alapul. Hasonlóképpen járunk el, ha a helyszínen fizetendő hátralék, Forintban törlesztődik!

Romániai vendégeink:

Bank neve: RAIFFEISEN BANK, Agentia Odorheiu Secuiesc
Bank címe: 535600, str. Rákóczi, nr. 13, jud. Harghita
SWIFT: RZBR ROBU

Számla tulajdonosa: Nagy Arpad Intreprindere Individuala

RON számla: RO54 RZBR 0000 0600 0370 6955

Átutaláskor a Román Nemzeti Bank, utalás napján közzétett, Euró - RON középárfolyamát vesszük alapul. Hasonlóképpen járunk el, ha a helyszínen fizetendő hátralék, Lejben törlesztődik!

Fontos: Hogy azonosítani tudjam mely rendeléshez tartozik a befizetés, átutaláskor a közleményrovatba a foglalás pillanatában megadott AZONOSÍTÓSZÁMOT kérem tüntessék fel.

További megjegyzést a közlemény rovatba nem szükséges beírni! (pl. előleg, foglalás, vendégház neve, periódus, személyek száma, stb.)

Külön megköszönöm, ha a pénzösszeg befizetéséről értesítenek! Kérem, őrizzék meg a befizetést tanúsító iratot! Szíves megértésüket előre is köszönöm!

Fontos: A számla kiállításához, mielőbb szíveskedjenek megküldeni a következő adatokat:

1.)
Magán személy: név, személyi igazolvány száma, cím

vagy

Cég: cégnév, adószám, cím

2.)
Levelezési cím, ahová a számlát elküldhetjük!

Szállásfoglalási feltételek:

1. Nagy Arpad Intreprindere Individuala, cím: 535600 Székelyudvarhely, Lakatosok utca, 5/10, Hargita megye, Románia, adószám: 22306737, bejegyzési szám: F19/418/17.03.2003, az Internetes honlapján, Vendégházak (Partnerházak) számára reklámtevékenységet folytat.

2. A szálláshely foglalását e-mailben, vagy telefonon fogadjuk. A visszaigazolás, a Partnerház tulajdonosával történő egyeztetés után e-mail-ben, vagy telefonon történik. A Vendég részéről, a szálláshely végleges lefoglalása, a teljes szállásdíj 20%-nak (szilveszterkor 50%) befizetésével történik. A hátralék a helyszínen fizetendő.

Szállásfoglalás visszamondása:

Kérném szépen figyelembe venni, hogy a befizetett foglaló nem visszatérítendő!

60 napon belül történő szállásfoglalás lemondása esetén a befizetett foglaló összege elvesz!

A turnus időpontjától számított, 60 napon kívül történő szállásfoglalás lemondása esetén, a befizetett foglaló 75%-át egy későbbi időpontban történő helyfoglalásba beszámítjuk! 

Megkezdett üdülés megszakítása:

A vendégházaknál eltöltött napok teljes értékben, fizetendők. A lemondott napokra a vendégház alapárának (Ami általában négy, vagy hat főre van kiszámolva!) a fele fizetendő! (Maximum 3 nap!)

Nagy Arpad I.I. felelőssége:

A Partnerházak szálláshely ajánlatait, szolgáltatásait maradéktalanul ismerteti. A lefoglalt szálláshelynél bekövetkező esetleges változásokat a Vendég tudtára hozza. A lefoglalt szálláshelyet, a Partnerházak kiértesítésével a Vendég számára biztosítja.

Nagy Arpad I.I. a Partnerházak szolgáltatásait az Interneten megjelenő honlapján (www.erdelyivendeghazak.ro) teszi a Vendég számára elérhetővé. A honlapon megjelent szolgáltatásokért a Partnerházak vállalják a garanciát. Ha az utazás megkezdése előtt a lefoglalt szálláshely bármely okból fogadóképtelenné vált, vagy szolgáltatásában változás következett be, azt Nagy Arpad I.I. tudatja a Vendéggel. A Vendég nem köteles a változásokat elfogadni. A szabad szálláshelyek közül másikat választhat, vagy elállhat az utazás szándékától. Ez esetben a foglalás semmisé válik, és az előleg teljes összege visszafizetésre kerül. Ha a Vendég a megváltozott szolgáltatások miatt meghiúsult utazásért kártérítési igénnyel lép fel, azt Nagy Arpad I.I. mellőzésével, a szóban forgó Partnerházzal szemben érvényesíti. Nem kérhető kártérítés, ha a Partnerház tőle független okok miatt nem tudja biztosítani a vállalt feltételeket (pl. tűzvész, természeti katasztrófa, stb.)

A Partnerháznak hibás teljesítés esetén kártalanítási kötelezettsége van, amit a Vendéggel egyezségre törekedve közvetlenül intéz. A szálláshelyet a Vendég kitakarítva, rendeltetésszerűen használható állapotban veheti át. A szállásadó a berendezési, felszerelési tárgyak meghibásodása esetén, haladéktalanul gondoskodik azok kijavításáról.

A Vendég, a szálláshelyen esetlegesen okozott kárt a Partnerházzal a helyszínen köteles rendezi.

A szálláshelyet az érkezés napján legkorábban 15 órától lehet igénybe venni, eltávozáskor 10 óráig kell elhagyni.

A szállásadónak joga van kikötéseit kiegészíteni, erre azonban minden esetben, előre fel kell hívnia a Vendég figyelmét!

Nagy Árpád I.I. részéről                                                                      Szállásfoglaló részéről:


Kulcsszavak:   

szállásdoglalási feltételek, szállásfoglalás visszamondása, megkezdett üdülés megszakítása, nagy lak vendégházak, erdélyi szállások, szálláshely foglalása, erdélyi szállások