Erdélyi szállások - Kedvező árajánlat

Kedves szálláskeresők!

- Erre az oldalra kizárólag azon vendégházak ajánlatai kerülhettek fel, melyekről a helyszínen személyesen is megbizonyosodtam, hogy a róluk készült fotók és a leírás teljes mértékben fedik a valóságot.
- Mindazon kedves Vendégeink számára, akik másodszor veszik igénybe szálláshelyeink valamelyikét, a szálláshelyért fizetendő pénzösszegből 5% árkedvezményt biztosítunk. Azon kedves Vendégeinknek, akik harmadszor, vagy ennél több alkalommal térnek vissza, 10% árkedvezményben részesülnek!
- Kellemes utazást és szórakozást kívánok! Remélem kipihenten és megelégedetten térnek haza, és máskor is igénybe veszik a szolgáltatásainkat!
- Ajánlom szíves figyelmükbe a honlapom Vendégkönyvét, ahová be lehet jegyezni a tapasztaltakat.
- A Facebookon is népszerűsíthetik a honlapunkat megosztással, vagy kedveléssel.

Tisztelettel: Nagy Árpád

szallashelyek-zetelaki-viztarozo

Szálláshelyek a Zetelaki Víztározónál

Székelyudvarhelytõl 20 km-re (138-as megyei úton haladva!)esõ Zetelaki Víztározó (140 hektár, 15 millió köbméter, 800 m tengerszint feletti magasság!) a havasokról lefelé igyekvõ fürge vadvizek folyását egy csodálatos mesterséges tóvá szelídíti, amely kiváló horgászati, fürdõzési, túrázási, vagy csónakozási lehetõségeket biztosít.

szallashelyek-zetevaralja

Szálláshelyek Zeteváralján

Székelyudvarhelytõl 18 km-re a Deság patak völgyében, hegyek és erdõk ölelésében az érintetlen természet fellegvára hívogat. A fenyvesek gyantaillata, és a sebes vizû patakok tisztasága csalogat.

ivo-szallasok-ivo-volgye

Szálláshelyek Ivóban

Székelyudvarhelytõl 22 km-re, az Ivó-pataka mentén haladva, a Hargita hegység lábánál, hagyományos székely tanyavilágra bukkanunk. A csodaszép környezet harmóniája egyedülálló lehetõséget nyújt kirándulásra, pihenésre, horgászatra, vadászatra.

szallas-marefalvi-patak

Szálláshelyek a Máréfalvi-patakban

A 13A jelzésû országúton haladva, Székelyudvarhelytõl 11 km-re találunk rá az eredeti népmûvészeti értékeirõl híres Máréfalvára, ahol közel 200 faragott-festett székely kapu található. A falu végén lévõ útkeresztezõdésnél balra térve, a Máréfalvi-patak mentén haladva találunk rá vendégházainkra, ahol a mindent körülölelõ erdõ csöndje, valamint a hegyi patak morajlása a kikapcsolódásuk záloga.

szallasok-szekelyvarsag

Szálláshelyek Székelyvarságon

Székelyudvarhelytõl 30 km-re, a Varság-pataka és a Nagy-Küküllõ forrásvidékén a havasi legelõk közelében, a fenyves erdõk ölelésében egyedülálló tanyavilágra bukkanunk. Külön figyelmet érdemel a tájba és a táji környezetbe kapaszkodó emberek sajátos népköltészete és élõ népviselete.

sikaszo-utazas-szallas

Szálláshelyek Sikaszóban

Sikaszót a Hargita hegy lábánál, festõi környezetben, fenyvesekkel körülölelt völgyben, kristálytiszta vizû hegyipatakok ölelésében találjuk. Itt megtalálja azt a csendet, és nyugalmat, amelyre oly régóta vágyik!

liban-vendeghaz-szallasok

Szálláshely Libánban

Libán, meseszép hegyvidéki szórványtelepülés. A vidéken a Hargita érintetlen világa tapasztalható meg, minden szépségével. Sétálhatunk errefelé rengeteg fenyveserdõben, gombát, málnát, áfonyát szedhetünk, hegyi pásztoroknál kóstolhatunk sajtokat, vadászhatunk, élvezve a kristálytiszta, ózondús levegõt.

homorodfurdo

Szálláshelyek Homoródfürdõn

Székelyudvarhelytõl 15 km-re a borvízforrások élõ legendájára bukkanunk. A többféle összetételû borvíz különleges ízvilága, a természet érintetlen szépsége, a túrázási lehetõségek sokasága felejthetetlen üdülésük záloga.

hargitafurdo-siparadicsom

Szálláshelyek Hargitafürdõn

A 13A nemzeti úton haladva, Székelyudvarhelytõl 37 km-re, Csíkszeredától 15 km-re, a Hargitafürdõ felé vezetõ 138A megyei út keresztezi utunkat. A vendégházaink 5 km-re az útkeresztezõdéstõl, 1200 méter tengerszint feletti magasságban találhatóak. A magashegyi levegõ tisztasága, a fenyõerdõk közelsége, a borvízforrások íz világa, a mofetták gyógyító hatása, a vendégszeretõ emberek barátsága, üdülésük sikerének záloga!

madarasi-hargita-szallashelyek

Szálláshelyek a Madarasi Hargitán

A Madarasi Hargita Székelyudvarhelytõl 36 km-re található. 1500-1700 m tengerszint feletti magasságban összesen 3,8 km sípálya áll vendégeink szolgálatára. Kedvezõ idõjárás esetén a síszezon április végéig tart. A sípályákat hótaposó géppel folyamatosan karbantartják. A Madarasi Hargitán állandó hegyimentõ-szolgálat üzemel.

Kulcsszavak:

erdélyi szállások, kedvező árajánlat, erdély, erdélyi turizmus, szállás, utazás, vendégház erdély, nyaralás, kulcsosház, erdélyi szállások, vendégházak, erdélyi vakáció, szállás

cookieA sütik segítenek szolgáltatásaink biztosításában.